Slagerijen Kaldenberg

Met trots, ambacht en een passie voor kwaliteitsvlees sinds 1959!

Fast Good Food

Pulled vlees, ribs, steaks, spiezen en burgers. Het zijn graag geziene producten. Geen wonder, je kunt ze eten bij de lunch, het diner of on the go. En juist daarom zijn deze concepten zo succesvol. 

Lekker en gemakkelijk

Je gasten willen 24/7 kunnen genieten van food. Soms on the go en soms uitgebreid dinerend. Veelzijdigheid en variatie zijn de succesfactoren van het concept. Good Fast Food is lekker, makkelijk en goed toepasbaar. Met kruiden, specerijen en sauzen geef je de gerechten je eigen specifieke twist. Met Good Fast Food concepten zet je binnen no time een leuk en lekker gerecht op tafel waar je je gasten mee verrast. 

 

Pulled

Pulled vlees wordt gemaakt van grote delen vlees die dankzij de langzame bereidingswijze 'uit elkaar' vallen. Het resultaat is super mals en sappig vlees. Bij Slagerijen Kaldenberg kun je gaan voor gemak met kant en klare pulled producten, maar je kunt ook je eigen pulled producten maken.

Met pulled vlees heb je het hele jaar door een top product; zomers een gekruide burrito met pulled beef en in de winter een kop gevulde erwtensoep met pulled pork. Meer informatie over Pulled vind je bij Sligro

 

Ribs

Heerlijke malse ribbetjes met een mooie vleesbedekking. Spareribs, short ribs of handyribs, er zijn veel soorten ribs én iedere rib heeft zijn eigen textuur en smaak. Marineer de ribs met je eigen marinade of kruidenmengsel voor een echte smaakbeleving.

Onderscheid jouw ribs van de concurrentie met de smaak van jouw zaak. Zo zet je gemakkelijk en snel een heerlijk gerecht op tafel. 

 

Brochettes

Brochettes zijn echte eyecatchers op het bord, maar je kunt een brochette ook aanbieden als to go concept. Brochettes kun je op vele manieren gebruiken en je kunt ze goed combineren met verse groenten, marinades of dry rubs.

Je kunt gaan voor exclusiviteit met luxe vleesdelen zoals een Picanha of een Bavette, maar het beste is uiteraard het samenstellen van je eigen brochette. Onze vleesspecialisten helpen je daar graag bij.

 

Steaks

Een malse entrecote, een sappige kogelbiefstuk of een heerlijke ribeye. Verras je gasten door steaks op een andere manier te presenteren. Presenteer een steak in een poke bowl, wrap, taco of als luxe beleg op een broodje.

Je kunt ook een pick en mix variant op de menukaart zetten. Zo kun je de gasten laten genieten van diverse soorten vlees waarbij wij adviseren de steaks medium rare te serveren. Meer informatie over steaks vind je bij Sligro

 

Burgers & Sausages

Met de juiste ingrediënten en accessoires maak je van je burger een echte margemaker. Een goede burger begint met de keuze voor de juiste burger en dus het juiste vlees.

De diersoort, het vetgehalte en de toevoegingen spelen hierin een belangrijke rol. Het broodje, de saus, de toppings en de manier van presenteren maken het helemaal af.

Prikkel alle zintuigen van je gasten en verras met je eigen concept. Meer informatie over Burgers en Sausages vind je bij Sligro

 

 

Laat je inspireren met ‘Fast Good Food’

Met een Fast Good Food op de kaart zet je gemakkelijk en snel een lekker gerecht op tafel. Wij geven je graag een paar recept suggesties