Slagerijen Kaldenberg

Met trots, ambacht en een passie voor kwaliteitsvlees sinds 1959!

Lams- & Melklamsvlees

 

Uitzonderlijke klasse

Het Ierse melklam is exclusief verkrijgbaar van eind maart tot en met eind juni. De melklammeren worden circa drie maanden oud, hebben een gewicht tussen de 11 en 13 kilogram en worden gevoed met moedermelk.

Door de leefomstandigheden van de dieren heeft het vlees een mooie lichte kleur en een subtiele smaak. Het melklamsvlees is een echte seizoenstopper en is goed te combineren met groene kruiden zoals dragon, rozemarijn en Marokkaanse munt.

 
 

Bijzonder lekker

Lamsvlees is het hele jaar door een bijzonder product, maar tijdens de Lente is het een ware delicatesse. De sterke smaak van het lam wordt ontwikkeld door de bewegingsvrijheid en het verse gras.

Hoe ouder de lammeren worden, hoe heviger de smaak is. De Lente is de periode waarin de meeste jonge lammeren verkrijgbaar zijn. De zachte smaak van het seizoensgebonden lamsvlees is interessant voor de menukaart.

 

 

Laat je inspireren met ‘Lams- en melklamsvlees’

Lams- en melklamsvlees is het hele jaar door een bijzonder product, maar tijdens de Lente is het een ware delicatesse.. Wij geven je graag een paar recept suggesties.