Slagerijen Kaldenberg

Met trots, ambacht en een passie voor kwaliteitsvlees sinds 1959!

De Raza Iberico

Pata Negra varken

Langzaam maar zeker wint het verse De Raza Ibérico varkensvlees aan bekendheid. Deze unieke en luxe producten zijn afkomstig van een uniek en raszuiver dier uit Spanje, dat dankzij zijn zwarte (negra) hoefje (pata) ook wel bekend staat als Pata Negra varkentje. Het Iberische zwartpootvarken staat bekend zijn diepe intense smaak én wordt mondiaal geprezen als het lekkerste varkensvlees.

Extreem smakelijk intramusculair vet

Ibérico, zoals we het noemen, heeft qua smaakbeleving niets te maken met het varkensvlees dat wij in Nederland traditioneel zo goed kennen. De Ibérico-varkens hebben hun leven lang in de bossen gescharreld en hebben alleen natuurlijk voedsel tot zich genomen. Dit zorgt ervoor dat het vlees goed dooraderd is met het extreem smakelijke (intramusculaire) vet, dat gezond is vanwege de hoge concentratie Omega 3 en Omega 6 en past in een cholesterolverlagend dieet.

Ervaring en Expertise

Met het verse Ibérico-vlees van pionier DeRaza weet je zeker dat je een onvergetelijke smaakervaring zult beleven. Het het volledige traject van de geboorte van de biggetjes tot de uiteindelijke verkoop van de producten wordt gecontroleerd en begeleidt. De ervaring en expertise van DeRaza, de moderne installaties en het professionele personeel zorgen ervoor dat u bij onze producten de natuurlijke smaak van het Iberische varkensvlees proeft: puur, authentiek en ouderwets lekker!