Slagerijen Kaldenberg

Met trots, ambacht en een passie voor kwaliteitsvlees sinds 1959!
  • Nieuws Kaldenberg
  • Nieuws Kaldenberg innovatie

Nieuws

Ons 60-jarig jubileum werd groots gevierd met een mooi bedrijfsfeest bij Landgoed Heerlijkheid Mariënwaerdt. De complete opbrengst van ons feest...
Slagerij zoekt onderscheidendheid Slagerijen Kaldenberg viert dit jaar zijn 60-jarig jubileum. In een veranderende vleesmarkt probeert het bedrijf...
Mooi vlees is smaakvol, duurzaam, diervriendelijk gefokt, van goede kwaliteit en heeft een goed verhaal. Het nieuwe Natuurvlees-concept van...
Kalfsvlees van Meierijsche Roem staat gelijk aan een mals, mager en licht verteerbaar stukje vlees. Jong en eerlijk vlees uit eigen land, dat...
Vet geeft meer smaak aan vlees. Verse kruiden, specerijen, en marinades, het zijn allemaal geweldige smaakmakers voor een mooi stuk vlees. Wanneer je...
Op 27 november 2018 opende Sligro-ISPC Antwerpen de deuren voor het grote publiek. Bekijk hier de aftermovie van het spetterende openingsfeest. Voor...
Slagerijen Kaldenberg heeft samen met Toriyama Umami Wagyu een Masterclass Originele Japanse Wagyu georganiseerd. Voor de Masterclass zijn speciaal...
A taste of Ireland Het Ierse merk O’Sullivan staat voor eerlijk rundvlees. De dieren leven het grootste deel van het jaar buiten met volop...
Slagerijen Kaldenberg heeft origineel Japans Wagyu rund in het assortiment, afkomstig van de Toriyama Farm uit Gunma. Dat is bijzonder omdat veel...
Met een gesloten BBQ kun je veel meer dan een hamburger grillen op hoge temperatuur. Het is namelijk ook mogelijk om op lagere temperaturen en met...

Pagina's