Slagerijen Kaldenberg

Met trots, ambacht en een passie voor kwaliteitsvlees sinds 1959!

Exclusief - Natuurvlees BL2*

Mooi vlees is smaakvol, duurzaam, diervriendelijk gefokt, van goede kwaliteit en heeft een goed verhaal. Het nieuwe Natuurvlees-concept van Slagerijen Kaldenberg is zo’n mooi initiatief: de runderen krijgen volop de ruimte in Natuurgebieden en tegelijkertijd wordt er aan natuurbehoud gedaan. Dit is vlees waarin je de natuur proeft en dat je met trots op de menukaart kunt zetten.

Je ziet het steeds vaker op de menu­kaarten voorbijkomen: een benaming die verwijst naar de herkomst van vlees, al dan niet vergezeld door het ras. Voor de gast is het van toegevoegde waarde, een dergelijke vermelding staat voor zorgvuldig geselecteerde kwaliteit. Dit triggert om naar het achtergrondverhaal te vragen of het mooie vlees direct te bestellen. Het Natuurvlees van Slagerijen Kaldenberg verdient het dan ook om op de menukaart te worden gezet. Het concept bevat alle belangrijke pijlers van nu; het is duurzaam, lokaal en exclusief verkrijgbaar bij Sligro-ISPC.

Lees het hele verhaal over ons nieuwe concept Natuurvlees op https://www.sligro-ispc.be/nl/inspiratie/100graden-magazine

EXCLUSIEF - NATUURVLEES BL2*