Slagerijen Kaldenberg

Met trots, ambacht en een passie voor kwaliteitsvlees sinds 1959!
  • Horecaslagerij Kaldenberg

Over Ons

Horecaslagerij Kaldenberg

Slagerijen Kaldenberg

Slagerijen Kaldenberg is gespecialiseerd in het verwerken van kwaliteitsvlees voor horeca, grootverbruik en de institutionele markten. Als Verspartner van Sligro Food Group vind je onze slagerijen terug in 3 Sligro-ISPC vestigingen in België en 35 Sligro vestigingen in Nederland. Daarnaast zorgen we voor de dagelijkse bevoorrading van de bezorgservices.

Ambacht sinds 1959 met een passie voor kwaliteitsvlees

Wat ooit begon met ambachtelijke slagerijen in de regio, is uitgegroeid tot een landelijk toonaangevend en modern vleesverwerkend bedrijf. In 1959 begon Piet Kaldenberg senior zijn eigen kruidenierswinkel met een slagerij in het Gelderse dijkdorpje Herwijnen. De gebroeders Joop- en Piet Kaldenberg hebben, inmiddels circa 30 jaar geleden, het stokje van hun vader overgenomen. Vandaag de dag staan ze met veel passie aan het roer van het familiebedrijf, waar zij samen met de derde generatie Slagerijen Kaldenberg verder uitbouwen.

Vlees van top kwaliteit

Ons assortiment bestaat uit rund-, varkens-, kalfs- en lamsvlees én de producten zijn zowel vers, diepvries, gegaard als sous-vide gegaard op diverse manieren verkrijgbaar. Zo zorgt ons wereldwijde inkoop netwerk ervoor dat de vleesproducten afkomstig zijn van allerlei specifieke rassen zoals Iberico varkensvlees, Wagyu rundvlees en Pyreneeën melklamsvlees. Ieder ras heeft specifieke kwaliteiten die tot uiting komen in het vlees.

Service en advies op maat

Wij hechten veel waarde aan service en advies op maat. In onze slagerijen werken dan ook vakbekwame slagers. Zij voorzien de klanten samen met het verkoopteam van advies, inspiratie en ondersteuning. De service is niet alleen terug te vinden in onze mensen, maar ook in onze diensten. Zo kun je dagelijks van 06:00 tot en met 23:00 vlees bestellen voor de volgende dag, dankzij het klantvriendelijke online bestelsysteem van Sligro Food Group.